top of page

Diensten

DISC analyse + deepdive online coach sessie

Uitgebreide DISC analyse en een online coach sessie waarin de uitkomsten worden besproken en je bruikbare handvatten krijgt.

Coach traject Young (intake + 3 online sessies)

Coach traject voor de young professional die snel en efficient geholpen wil worden met een aantal actuele thema's.

Coach traject Professional (intake, DISC, 6 x1,5 uur sessies op locatie)     

Coach traject voor als je op zoek bent naar meer diepgang, sparren en ervaringsgericht leren en werken aan je ontwikkeldoelen op je eigen locatie.

      

Coach traject Sparringpartner (strippenkaart 8x1 uur online sessies)

Vrij in te plannen coachmomenten op basis van strippenkaart waardoor je afhankelijk van je behoefte contactmomenten kunt inplannen.

Coach jaartraject (maatwerk)

Jaartraject waarin ik je dedicated begeleid en we meerdere dagdelen op locatie samenkomen. Tussendoor ruimte voor online sessies en afstemming. Onderwerpen en thema's in overleg. Voor de leidinggevende of professional die echt een niveau dieper gecoached wil worden op zowel zakelijk, organisatorisch en prive vlak.

Coach abonnement (maandelijks 2 x 1uur online sessies)

Wordt vaak gekozen als vorm van onderhoud waarmee je continue aan je eigen doelen kunt blijven werken en je een stok achter de deur hebt die je scherp houdt.

Teamcoaching/building (intake + dagdeel op locatie)

Intensieve en fysieke werkvorm waarin we met het team aan de slag gaan met thema's als ruimte geven/nemen, grenzen stellen, samenwerking, leiderschap en communicatie. 

Ad-interim inhuur

Heb je tijdelijke ondersteuning nodig van een ervaren Agile Coach, Scrummaster of verandermanager, neem dan contact op voor beschikbaarheid en tarief.

Bovengenoemde bedragen zijn zakelijke tarieven en excl. BTW. In geval van persoonlijke coaching gelden andere tarieven. Neem voor meer informatie of maatwerk afspraken contact op.

: 275,-

 

: 495,-

: 2.850,-             

: 995,-

: Op aanvraag

: 225,- p/m

: 1.250,-

: Op aanvraag

bottom of page