blij_edited_edited.jpg

DEZE MENSEN EN ORGANISATIES
GINGEN U AL VOOR

 

Veranderingsdeskundige in Agile werkwijzen

Mark heeft het afgelopen jaar een complex ICT project in de zorg begeleid in de verandering van een klassieke naar moderne, wendbare (Agile) werkwijze. Daarbij heeft hij de betrokken teams begeleid door in het lopende project zelf mee te doen als Scrum Master en Agile adviseur. Daarnaast heeft Mark het team van projectleiders succesvol meegenomen in de ontwikkeling naar een sterk team. Hij deed dit creatief en met veel gevoel voor mens en organisatie. Ambities werden door Mark kritisch getoetst op realisme voordat ze een doelstelling werden voor het projectleiders team.

Rob (VieCuri)

Gewenste verandering in het team

Een van de project teams kwam maar niet tot resultaat. Door goede gesprekken te faciliteren heeft Mark bijgedragen aan het halen van resultaat. Daarnaast heeft Mark een ander team een boost gegeven door gesprekken over het team en teamontwikkeling te faciliteren.

Mereille Klein Koerkamp (VieCuri)

Agile coach

Als Agile Coach help ik diverse teams bij KPN Data Office bij het agile werken en het verbeteren van de team prestaties. Hierbij gaat het niet alleen om de teamdynamiek maar ook de way of work.

KPN Data Office

Agile coach

De organisatie helpen met het initiëren en omarmen van agile werken en DevOps. Coaching en begeleiding van de projectleiders binnen I&A en Scrum Master voor groot en complex migratieproject. Organiseren van de diverse Scrum events, individuele en team coaching, geven van workshops.

VieCuri Medisch Centrum

Executive coaching

Jouw training van nu precies een jaar geleden liet mij van “het bankje” opstaan en besluiten om mijn goals, richting en horizon te verleggen. Het resultaat voor mij mag er zijn. Ik heb een nieuwe en meer passende uitdaging gevonden en check regelmatig of het nieuwe bankje nog lekker zit.

William (manager)

Executive coach

Ik heb een groot aantal managers en leidinggevenden 1-op-1 mogen begeleiden in de vorm van sparringsessies en coaching. Deze gesprekken vinden vaak buiten in de natuur plaats. Al wandelend daag ik je uit en ontrafelen we samen de onderwerpen waar je mee worstelt.

Managers en leidinggevenden

Sparringpartner directie

Sparringpartner voor enkele directieleden om meer inzicht te krijgen in de dynamiek en samenhang van de organisatie. Waar liggen de verbetermogelijkheden, hoe krijg ik dat in beweging en wat is mijn rol daarin. Naast gesprekken en interviews ook bewust gebruik gemaakt van de kracht van Playmobil PRO. Dit helpt om het onbewuste aan te spreken en het onzichtbare zichtbaar te maken.

TMC

Directeur operatie (COO)

Als directeur operatie heb ik de succesvolle transitie van een traditionele inrichting (projectteams, projectbureau, beheer) naar een DevOps organisatie aangestuurd. Deze transitie bestond onder meer uit het (her)definiëren van processen, het coachen van medewerkers in nieuwe rollen en het inrichten van nieuwe rapportages. Maar ook het aansturen en ondersteunen van de projectmanagers en de aansluiting borgen met andere disciplines (finance, HR, sales) was onderdeel van mijn opdracht.

Finalist IT Group

HBO Docent en examencommissie

Docent voor de opleiding Associate Degree ICT en HBO Business & Innovatie. Ontwikkelen en geven van lesprogramma's op het gebied van (project)management, informatiemanagement en leiderschap. Opleidingscoördinator a.i. en lid centrale examencommissie.

HBO Drechtsteden

Directeur consulting

Opdracht als directeur consulting om de ‘voorkant’ van de organisatie te transformeren, passend op een agile operatie. Resultaat is een succesvol team van ervaren adviseurs dat de klanten helpt bij het in kaart brengen van behoeften, het uitwerken van concepten en maken van een design.

Finalist IT Group

HBO Docent

Docent en studentbegeleider voor de Associate Degree ICT opleiding. Ontwikkelen en geven van lesprogramma's, o.a. projectmanagement en requirementsanalyse. Afstudeerbegeleider en studentencoach. Verzorgen van workshops rondom het thema Leiderschap.

Avans Academie

Directeur consulting

Vanuit de directie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een nieuwe advies propositie en het team. Het resultaat is een concrete advies aanpak en een multidisciplinair team (5fte) dat onze klanten helpt bij het agile leren werken, duidelijke krijgen van de werkelijke behoefte en ze ondersteunt in de rol van Product Owner middels training en coaching.

TrueLime

Directeur operatie (COO)

Vanuit directie begeleiden overname van een ander ICT bedrijf en inbedden in de bestaande operatie (uiteindelijk 110fte). Concreet betekende dit het samenvoegen van diverse teams, IT systemen en klanten en het managen van de daarbij behorende onzekerheid en weerstand.

Finalist IT Group

Docent

Qrabble brengt creativiteit in de klas. Voor Qrabble heb ik technieklessen ontwikkeld en gegeven aan meer dan 400 basisschool leerlingen. De lessen waren gericht op het ontwikkelen van technisch inzicht en creativiteit.

Qrabble