free2.jpg

In veel organisaties zijn strategie, leiderschap en cultuur niet goed op elkaar afgestemd waardoor de resultaten achterblijven. Hoe mooi zou het zijn als je organisatie echt als eenheid samenwerkt om de doelstellingen te behalen?

herken je dit als leidinggevende?

  • Je bent alleen maar brandjes aan het blussen

  • Veranderingen houden niet lang stand

  • Het gevoel van richting ontbreekt

  • Je loopt maar achter de feiten aan

je weet dat het beter kan

Je weet dat je meer kunt bereiken met je organisatie of team. Er zit meer in, maar je weet niet waar te beginnen. En dus pleeg je steeds losse interventies, het bekende brandjes blussen. Die werken misschien op de korte termijn maar blijken op de lange termijn niet houdbaar. Het kost van iedereen veel energie maar levert uiteindelijk alleen maar frustratie op.

ontdek de eenheid

De eerste stap om uit deze situatie te komen is inzicht krijgen en je organisatie te leren zien als systeem. Van brandjes blussen naar structurele oplossingen en eenheid door de onderliggende patronen te herkennen en beter op elkaar af te stemmen. Om je hierbij te helpen bied ik een mini expeditie aan waarin je leert op een andere manier naar je organisatie te kijken en duurzame veranderingen door te voeren.

de mini expeditie

Deze mini expeditie neemt je stap voor stap mee naar een nieuwe manier van leren kijken. We doen dit aan de hand van het 'Organisatie als eenheid' model waarin 8 cruciale aspecten van de organisatie en de onderlinge samenhang aan bod komen. Elke stap bestaat uit duidelijke instructies, opdrachten en praktische tools om zelf aan het werk te gaan. En het mooie is, je kunt er direct mee aan de slag. Kortom, een toffe aanpak die je letterlijk achter je bureau vandaan trekt en anders leert kijken!

- Opeens wordt de samenhang duidelijk (Wilco, IT manager) -

- Dit werkt echt! (William, teamleider) -

DUURZAME VERANDERING

Hoe eerder je de eenheid in de organisatie hersteld, hoe eerder je profijt hebt van de resultaten. Gezonde en tevreden medewerkers die werken in een goedlopende organisatie zorgen voor tevreden klanten.

ga direct aan de slag

Deze mini expeditie bied ik nu gratis aan zodat zoveel mogelijk mensen deze aanpak kunnen ervaren en toepassen. Als je meedoet krijg je o.a.:

Toegang tot je eigen online omgeving en de lessen

Een week lang dagelijks praktische opdrachten met duidelijke toelichting

Ontdekkingsreis door je eigen organisatie

Een goed excuus om even lekker naar buiten te gaan

Een uur sparren met mij om de resultaten om te zetten in concrete acties, als je dat wilt! 

mini expeditie

op weg naar duurzame verandering