passie voor eenheid

Ik zie dat in veel organisaties mensen, middelen en structuur niet optimaal op elkaar zijn afgestemd. Het is mijn overtuiging dat hierdoor niet het maximale resultaat wordt behaald. Dat frustreert me en vind ik zonde. Het is mijn passie om de eenheid tussen deze elementen zichtbaar te maken en te verbeteren.

Ik help leidinggevenden om het volle potentieel uit de organisatie en de mensen te halen. Dat doe ik op een creatieve en verbindende manier waarbij ik jou strategisch sparringpartner ben. Ik ontrafel, inspireer en bouw samen met jou aan eenheid en een beter resultaat.

Mijn diensten bestaan uit het geven van workshops rondom organisaties (leiderschap, cultuur, agile werken, etc), sparren op strategisch niveau met management, teamleiders en directie en inzet als interim manager. Daarnaast deel ik graag mijn kennis en ervaring en ben ik ook actief als HBO en MBO docent.

Als natuurliefhebber ben ik graag buiten en waar mogelijk neem ik mijn klanten dan ook mee de natuur in. Al wandelend ontstaat er vaak meer ruimte voor nieuwe ideeën en inzichten en de natuur werkt inspirerend.

Met meer dan 25 jaar leidinggevende ervaring in diverse management en directie posities, een bedrijfskundige achtergrond (Ing. / MBA) en een open en nieuwsgierige houding adviseer en begeleid ik management en directie bij het behalen van het optimale resultaat door het herstellen van de eenheid. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde van beroepscoaches, ben geregistreerd als Docent Kort Beroepsonderwijs en gecertificeerd Product Owner. Daarnaast ben ik werkzaam als Reservist bij het Korps Nationale Reserve.

Inspirerende workshop over leiderschap
Playmobil Pro sessie met directie
1-op-1 sparringsessie in de natuur

over  mij