Mark de Vos

SNEL INZICHT GEVEN EN ZORGEN VOOR BALANS, DAT IS MIJN KRACHT

EVEN VOORSTELLEN

De oude Grieken wisten het al "Verandering is de enige constante" (Heraclitus). 

Zeker in deze tijd waarin snelheid en complexiteit alleen maar toenemen en de wereld om ons heen steeds sneller veranderd. Dit vraagt veel van organisaties en haar medewerkers. Het wordt steeds belangrijker om vanuit rust en balans keuzes te kunnen maken. Keuzes die daadwerkelijk bijdragen aan het realiseren van je doelen en niet bepaald worden door de waan van de dag.​

 

TOF Advies is hierbij uw strategisch sparringpartner en helpt bij het terugvinden van de balans en het zichtbaar maken van belemmerende en vaak onzichtbare patronen. Om vanuit deze balans weer met kracht naar de toekomst te kunnen kijken. Zowel op individueel-, team- en organisatie niveau.

Meer dan 25 jaar ervaring in leidinggevende functies en directies, gecombineerd met een sterk analytisch vermogen, zorgen ervoor dat ik op een systemische manier naar mensen en organisaties kijk. En altijd met een positieve en creatieve blik.

 

Ik heb een bedrijfskundige achtergrond (.ing en MBA) en ben aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van beroepscoaches), geregistreerd Docent Kort Beroepsonderwijs en gecertificeerd Product Owner. Daarnaast ben ik militair bij het Korps Nationale Reservemartial arts beoefenaar en opgeleid als bokscoach. Verder lees ik veel en ben vaak buiten in de natuur te vinden.

En ik sta altijd open voor een kop koffie of een mooie wandeling! Neem even contact op en we plannen snel wat in.