top of page
Zakelijke bijeenkomst

ValQ

Als onderdeel van de leiderschaps- en ontwikkeltrajecten van Valq begeleid TOF Advies BV de fysieke bokscoach trajecten.

Wij staan met beide voeten in de praktijk. Op alle gebieden waarop wij werkzaam zijn hebben wij advieservaring en vooral ook praktijkervaring. Dit maakt dat bij elk advies dat we geven, we ook heel goed weten of dit werkbaar is in de dagelijkse praktijk. Daarnaast staan onze trainers dicht bij de opdrachtgevers en de deelnemers van de trainingen. Hierdoor zien wij goed wat hen bezig houdt. De werkvormen waarvoor wij kiezen zijn daarop afgestemd.

valq_edited.jpg

SPAT Verandert

TOF Advies BV is als Intelligent Bewegen coach verbonden aan SPAT Verandert.

Met ruim 10 jaar ervaring en een eigen ontwikkelde methode Intelligent Bewegen zijn wij specialist in duurzame gedragsverandering. Gedrag veranderen is niet makkelijk. Maar door te werken met de methode van Intelligent Bewegen boeken we succes. Met deze methode wordt het hele lichaam betrokken bij het groeiproces: fysiek, mentaal en emotioneel. Dát maakt impact. Onze kennis blijft actueel door de dialoog aan te gaan met voorlopers in Nederland uit ons netwerk zoals: Bram Bakker, Marco van Basten, Wiepke Cahn, Erik Scherder, Bas van der Veldt en Mikkel Hofstee. Met deze kennis werken we aan een moderne aanpak die wérkt.

TOF Advies, partner SPAT Verandert

Onze partners

TOF Advies BV heeft een groot netwerk en werkt op een aantal onderdelen samen met geselecteerde partners. Op deze manier bieden we continuïteit, gespecialiseerde kennis en flexibiliteit.

Connected learning

TOF Advies BV is als Gold Partner verbonden aan Connected Learning.

 

Connected Learning helpt organisaties om hun eigen implementatiekracht aan te wenden. Dit kan door coaching, consultancy, workshops, trainingen en door interim specialisten te leveren. Kennisdeling zit in ons DNA. Connected Learning biedt trainingen in SAFe, DevOPs, Agile, Lean Agile Leiderschap, Innovatie, Professionele Vaardigheden etc. Naast open lijn en incompany trainingen bieden we ook opleidingstrajecten.

TOD Advies, Gold Partner Connected Learning

Mystro

Als onderdeel van de leiderschaps- en ontwikkeltrajecten van Mystro begeleid TOF Advies BV de fysieke bokscoach trajecten.

De juiste snaar raken en maatwerk leveren, daar staat Mystro! voor. Ieder teamlid doet dit vanuit zijn of haar eigen expertise. We  hebben op onze eigen rebelse manier een gemeenschappelijk vertrekpunt:  We benaderen jou met respect, oprechtheid en zonder oordeel.  Dit met de drive met jou te ontdekken hoe je jouw unieke zelf kunt integreren in jouw leven!

TOF Advies, partner Mystro
bottom of page