top of page

Ontvang nu mijn e-book
"Leidinggeven aan verandering".

Een tijdje geleden heb ik mijn gedachten en mijn visie over leidinggeven en organisatieverandering eens op papier gezet. Ooit met het idee er een boek van te maken.

Maar eigenlijk vind ik het veel leuker om het te delen met zoveel mogelijk mensen en op deze manier anderen te inspireren en te motiveren eens anders naar organisaties te kijken. Bij deze dan ook mijn e-book, gratis voor jou!

Het is geen fancy of door AI gegenereerd boek maar een pdf document van ca 30 pagina's met daarin mijn, meer systemische, manier van kijken naar organisaties, aangevuld met concrete voorbeelden en handvatten om mee aan de slag te gaan. 

De strekking van het verhaal is dat alles binnen organisaties met elkaar samenhangt. Doelen, strategie (mensen, middelen, processen), leiderschap (stijl, vaardigheden, persoonlijk) en cultuur. Deze elementen heb ik in een model gezet waardoor de samenhang duidelijker wordt. Het helpt je om de verbanden te ontdekken waardoor je gerichter en op de juiste plek interventies kunt plegen om de organisatie verder te helpen. Niet meer "Brandjes blussen als strategie", maar blijvende en duurzame verandering.

Vul je emailadres in en ontvang direct het e-book in je mail.

Mijn belofte: ik zal je niet spammen en je mailadres nooit met iemand anders delen. Af en toe krijg je van mij een update over de dingen die ik doe. En afmelden kan natuurlijk altijd.

bottom of page