top of page

SPAT Coach

SPATverandert.png

Gecertificeerd in de Methode van Intelligent Bewegen

Als gecertificeerde SPAT coach ben ik bevoegd om de methode van Intelligent Bewegen® aan te bieden. Deze methode is speciaal door SPAT Verandert ontwikkeld om lichaamsbeweging in te zetten als middel om persoonlijke doelen te behalen en gedrag te veranderen.

In mijn SPAT trajecten integreer ik de principes van Intelligent Bewegen® met mijn andere disciplines om zo tot een maatwerk aanpak te komen voor mijn clienten. Mijn certificering door SPAT Verandert betekent dat ik voldoe aan de hoogste standaarden van kwaliteit en professionaliteit in het gebruik van de Intelligent Bewegen® methode.

Over de Methode

De methode richt zich op het aanleren van vaardigheden door middel van bewegingsoefeningen en coachtechnieken. De effectiviteit van deze methode is bewezen en na het succesvol afronden van de SPAT Academy ben ik gecertificeerd om deze methode in de praktijk in te mogen zetten.

Fabio D’Agata is de grondlegger van Intelligent Bewegen® en omschrijft de methode in zijn boeken Intelligent Bewegen en Samen Intelligent Bewegen. De methode is verder doorontwikkeld en nu onderdeel van SPAT Verandert. 

Meer Informatie en contact

Wil je meer weten over de diensten die ik aanbied? Neem dan gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. Voor informatie over de methode Intelligent Bewegen® en de certificering kan je terecht bij SPAT Verandert.

bottom of page